Haha jag var tvungen!




Blond, brunett eller svarthårig?






Vad händer..?

Baby, jag vill inte förlora dig! Du är det bästa jag vet. Att vara nära dig är som att studsa på rosa moln, att känna dina läppar var de som fick mig att inse att du är den enda för mig. Du är så jävla bäst.
Om du lämnar mig nu så vet jag inte va jag ska göra.. Jag kommer gå i bitar, bitar som Aldrig går att sätta ihop igen.
Det går inte en minut utan att jag tänker på ditt fina ansikte, dina varma händer runt min kropp, din röst, ditt skratt, sättet du kan få allt att bli roligt, de du gör för att få mig att le.
Jag kan ärligt talat inte se något dåligt med dig, men du gör exakt vad du vill. Vill du såra mig så visst, bara du tillåter mig att aldrig glömma dig...
Mina tårar stannar inte, tvärtom. Dom blir bara fler och fler.


Grym kväll!

Förlåt att jag inte har skrivit på ett tag men de har bara blivit så.
Men japp så vare. Otroligt skön.
Började med att jag och malin vaknade, åt frukost, kollade på tv och de där haha. Sen när vi va fixade och klara drog vi hem till Sosseh för hon skulle låna en tröja av mig. Sen gick vi upp till centrum för vi skulle växla Sossehs pengar, hahah yeah! Efter de så gick vi ner till festen och väntade på att vi skulle få komma in, träffade Karro och hennes polare utanför så vi satt och snackade me dom. Klockan åtta öppnade dom portarna och först va den ganska seg men sen va det de roligaste på länge asså.
Sosseh gick runt och jagade Ibbe för han skulle ta hennes mobil i hans ficka, HAHA hon gav sig verkligen inte. Men när vi träffade Carro, Elvira och Elin så körde allt igång. Hur bra som helst, något jag verkligen saknar...
4 timmars dans, i streck! De kallar jag jobbigt, haha ;) När det var ungefär 10 min kvar tills dom stängde av musiken så gick brandlarmet så vi fick gå ut, för att inte frysa fick vi stå och krama varandra. Då va klockan ungefär 01:00. Iaf, sen när jag kom hem så vek sig mina ben och både öron och huvud värkte, de blev sängen direkt! Försökte filma när Sosseh dansa lite men de blev ganska fail, haha.
Mamma kom in imorse och frågade om jag ville me till Hovet men jag vet inte om jag pallar asså... Blir nog hemma och slappar. Måste fan skriva klart no arbetet, så måste ringa Malin och Benne snart. Puss på er!


Fail, fail, fail..

Filmtajm!

Inte för att de va så länge sen jag kollade på film men blev sugen på att se Fritt Vilt. Ska gå och borsta tänderna och krypa ner i sängen och kolla. Godnatt sweethearts!


Bröllopsfotografen

Nu är jag hemma från stan me Victor. Hade jättemysigt. Kom dit vid två, då gick vi ganska direkt och kollade på nån bio men de fanns inga bra så vi gick till typ Saga och kollade, köpte biljetter till Bröllopsfotografen. Den va ganska seg, inget att rekomendera! Inte för att vi kollade så mycke men, haha ;) Sen iaf, så gick vi runt lite i stan och typ pratade och så, typ kl åtta tror jag klockan va så hoppade vi in på en kinaresturang och åt sen va jag tvungen att åka hem så vi gick till centralen och tog pendeln därifrån.
Nu står mamma och skriker på mig att jag ska läsa min jävla bok, så ska läsa nåt kapitel. Har ju fått det som ett mål av min mentor, eftersom jag aldrig läser. Puss på er!


Godmorgon bloggen

Godmorgon!
Sitter just nu och väntar på att Victor ska vakna, de blir träffa han idag, mysigtmysigt.
Iaf, igår vann Saik med 3-2. Ganska sur förlust, domaren va inte helt vaken han heller. Gick och la mig ganska precis när vi kom hem, vid ungefär 11. Vaknade kl sex första gången, halv åtta andra gången och typ nio eller halv tio tredje gången, då gick jag upp och duschade och fixade håret, ska ta och sminka mig och äta frukost så har jag de gjort, puss på er!

Hemma!

Hej!
Har inte bloggat så mycket men har inte haft tid eller nån data. Iaf, igår så åkte jag och Malin till stan och skulle kolla på lite kläder. Jag köpte en mössa, en cardigan och tre par örhängen. Geekade facebook när vi kom hem och somnade vid tre tror jag. Ganska fortfattat men men.
Och idag; mamma hämtade upp mig vid ungefär halv elva tror jag och vi åkte iväg till Ikea, köpte inte så överdrivet med grejer men lite blev de ;)
Ikväll äre Hovet som gäller! Nu ska jag fixa mitt hår och dricka upp min latte, puss på er!


Fyra ramar och fem plastblommor

En filt, en kudde, en handduk och nåt överdrag till sängen
 
Två st 2pack med "kasettlådor" och en "knubbig lampa"


Sover hos Malin igen

Japp, nu luffar jag iväg till Malin och slaggar där. Ganska sent bestämt men whatever, imorn bitti åker jag och mamma och tränar sen kanske Ikea. Skriver imorn, puss på er!


Italien i somras. I miss it!

Ska ha!

        

Dancing in the Moonlight


 
Bara jag som tycker den är hur mysig som helst?

Söndag

Söndagar är sega, allmänt tråkiga. Man har aldrig nåt att göra och vet att de är skola dagen efter. Vet att de inte är skola imorn men känns ändå som de.
Får se om jag gör nåt idag, kanske träffar nån eller nåt. Såhär ser min nästa vecka ut om nån bryr sig:

*Måndag: Kanske träning, IKEA med mamma.
*Tisdag: Träning, Hovet
*Onsdag: -
*Torsdag: Träning
*Fredag: Fest
*Lördag: -
*Söndag: -
Väldigt spännande, haha!
Kom på att jag inte har ätit nån frukost, de småkurrar faktiskt i min mage.. :$ Haha, puss på er!


Fredags

Babysitter?

Japp ska dra till kusinerna om nån timme och sitta barnvakt åt lilla Tilde, haha så söt!
Kom iaf precis hem från Malin nu, vi va me Emma igår. Hon fick inte gå ut för hon hade varit borta för mycke så vi drog till henne. Vi gick hem till Malin vid tio eller elva, kommer inte ihåg. Sen gick vi faktiskt och la oss ganska direkt. Imorse efter att vi hade ätit frukost så kollade vi på Mean Girls, haha!
Har ingen aning om va jag ska skriva om.. Tycker ni att jag uppdaterar för lite?


Random bild

Malin

Drar till Malin nu, blir troligtvis inge mer inlägg idag. Puss på er!

Höstlov!

Wie, det är lov!!!
So provet gick ganska bra men vi skulle ju ha prov i svenskan också, men Josefin va sjuk och vi hade en vikarie som va lite konstig xD HAHA vi skulle läsa i typ en och en halv timme i sträck, helt tysta utan rast. Det var va hon förväntade sig. Sluta en halvtimme tidigare iaf. Haha de blev lite missförstånd mellan mig och mamma så de blev ingen träning idag heller! Jaja, ska ta de lite lugnt nu och sen dra ner till Malin, sover nog där. Puss på er!




Förbannade dator!

Åh, ibland hatar jag datorer! Den vill inte ladda in några låtar i mobilen, suck..
Aja de blir träning idag ist som sagt, sen drar jag väl till Malin och the crew ;) haha. Skönt att de är fredag iaf.
Igår skulle vi ju ha svenska prov men Josefin va sjuk så Mats va lärare den lektionen så vi ska ha både so och svenska prov idag, great! Nu ska jag fortsätta att kämpa me min musik, puss på er!
Har inte kommit på hur man laddar in bilder från mobilen heller, de kommer!

Ny mobil, woho!

Efter skolan så skulle jag och mamma åka och lämna tillbaka min mp3 och skulle ju få pengar tillbaka då och då vare värsta bra grejen, asså om man typ tecknade snackis och nån mer grej så behövde man bara betala typ nån hundring för den mobilen jag ville ha, aa och då köpte vi den. HAPPYFACE! Det tar tusen år att smsa för jag inte är van, haha! ;) Och när vi skulle åka till gymmet så va parkeringsplatserna fulla eftersom de va massa klasser så vi kör imorn efter skolan ist. Puss på er!



Måste dra

.. Till bussen, så jag inte missar den som vanligt. Puss på er!


Inköpt


Gina Tricot, 299 kr.


Glitter, 79 kr.

Rubriklöst

Kom nyss hem från att ha gått från Emma, haha jag är ju riktigt bra! ;)
Va ute me Malin och Emma idag då, först skulle Malin till sjukhuset och ta en spruta och sen gick vi till centrum och köpte ett par byxor till mig på Gina och ett par örhängen på Glitter, kan lägga in bild på dom sen. Sen gick vi till Subway och käka, sen träffade vi ett par fula fjortisar som kolla snett för vi hälsa på vår kompis som va me dom? HAHAHA. Aja fråga inte men vi åkte till Svartbäcken. Vi klättrade upp på ett fotbollsmål och åt godis, haha. Emma är världens bästa prickskytt förresten!
Nu ska jag kladda me min söta, döda, kyckling och dunka musik. Är ju ensam hemma så de är ingen som klagar ;) Puss på er!

Yesterdays flower

Jahapp då var det onsdag, då. Har ingen aning va som händer idag men är väl antagligen me Malin, haha.
Men nu står mamma och tjatar på att jag måste äta frukost så ska väl gå upp ur sängen och göra de, puss på er!

La musica


Whatcha say - Jason Derulo 

Westlife - Angel

Gold Digger - Kanye West

Seconhand Serende - Fall for you

Ensam hemma!

Hur skönt som helst. Kom nyss hem från Malin nu, sitter och dunkar Gold Digger, så jävla tung låt asså. Jahapp idag då... Började typ halv nio och slutade halv fyra, ganska skön dag ändå, inte så mycke lektioner. När vi slutade så va vi tvungen att vänta på bussen i typ tjugo minuter så Madde, Linnea och Moa kom till terminalen och snacka lite och så, sen tog dom samma buss som oss. Jag och Malin gick hem till Malin och åt sen gick vi ut direkt, först gick vi till Maxi, skulle fixa en sak. Sen gick vi en bit och sen till Lidl och tog bussen därifrån hem, haha vi har iaf varit ute även fast de inte blev spec mycke moiton.
Nu ska jag upp till köket och göra en latte, puss på er!

Bråttom

Nu har jag en halvtimme på mig innan jag måste dra till bussen så hinner inte skriva nåt, puss!


Hemma från Emma, ha ha ha.

Japp nu kom jag precis hem från Emma. Blev ingen träning idag, va me Malin och Emma ist. Va gjorde vi då? Först så gick vi hem till Emma och skulle egentligen bara hämta pengar men satt vid datan lite och sen skulle Emma fixa sitt hår vilken tog hundra år. Sen tog vi bussen till Coop och drog upp till donken och käka pommes och glass, haha stamkund ;) Sen drog vi hem och efter en stund skulle Malin hem och vi följde henne till bussen och precis när jag och Emma kom hem till henne igen så skulle vi nästan gå precis för jag också skulle me bussen, haha.
Juste, Vi hade ju orientering på gympan, fyfan va blött de va! Usch.. fast vi blev iaf godkända, haha. Och i åttan sen måste man ju göra den där skiten själv, ingen tvekan om att jag kommer gå vilse så fort jag tar ett steg!
Måste lämna tillbaka den där f*cking ipoden också, den suger.
Men måste plugga nu, puss på er!


Måndag igen

Åh va jobbigt, hatar verkligen måndagar! Gympa nu på morgonen, ute. Fyfan va kallt, tänker dom inte på att barnen kommer frysa ihjäl eller? Aja whatever, har nyss duschat så ska börja fixa mig nu, börjar halv tio tror jag. Puss på er!


Träningen sätter igång igen!

Yes, äntligen. Känner att jag börjar bli fett tjock, haha. Iaf, nu har vi ätit middag, det blev kinamat
Imorn efter skolan så möter jag upp mamma vid gymmet så får de bli nån timme eller två spenderad där, och på tisdag ska tydligen jag och Malin ut och springa runt om i mitt område där jag bor. Det blev lite skumt nu, för texten är understruken och det går inte att få bort..? Gud va irriterande!
Två prov i veckan också, jippie... Nej nu ska jag fixa en ny header, hihi. Puss på er!

Va ska de stå här..?

Vet inte va jag ska skriva, slänger in ett inlägg när jag kommer hem. Puss!


Pizza, pizza och pizza

Kom hem för inte så länge sen från Pizza Hut, hahaha pizza varje vecka ju!
Vi sitter och kollar på Postkods Lotteriet, fråga inte varför. De va en kärring som vann 11 miljoner, varför? Varför kan inte jag vinna dom ist? Världen är orättvis.
Hela natten äre ff men tror inte vi ska göra nåt spec faktiskt. Vettefan va jag ska skriva om... Så jag slutar här, puss!

Jag har tråkigt






Sitter på mammas data

Jag kom hem för ett tag sen från Malin, de va tänkt att jag egentligen bara skulle hem för att duscha och hänta lite kläder och smink och så, men eftersom mamma och pappa ska iväg vid 5 ungefär så får dom skjutsa mig till Malin. Sitter nu på mammas data eftersom jag lämnade kvar min hos Malin, ska strax hoppa in i duschen.








Två läckerbitar igår, och JA dom driver så de bara skriker om de!


Orkar inte

Ingen uppdatering idag, har inte haft någon data. Sitter hemma hos Malin nu och kollar på Emmas vackra tröjor som hon tydligen designar, haha hur sköna som helst ;) Aja jag orkar verkligen inte skriva nåt, lägger in en bild imorn på två riktigt heta grabbs, HAHA. Puss på er!

Äntligen fredag!

Wie äntligen fredag, haha!
Matchen igår va ganska seg, Djurgården spelade ganska dåligt men i tredje perioden började dom satsa lite men de va väl lite för sent.. De slutade iaf 1-3 till Rögle.

Jahapp, idag efter skolan ska jag, Lelle och Malin till Sågen och möta nån kille och göra lite business ;) haha nej men vi ska iaf dit och sen ska jag och Malin troligtvis hem till mig och hämta mina saker och datan och så sen hem till henne. Är ju tvungen att släpa med mig min nu när jag ska sova hos Malin eftersom hennes är helt död, haha thats life.
Nu
ska jag klä på mig och gå upp och äta frukost, är riktigt hungrig ;)
Puss på er!


Brandy - Have you ever

Hovet nästa!


Oh herregud..

Malin fick hem skolfotona, gissa vem som ännu ett år ser helt nerdrogad ut? Jo Sara Nilsson, kan jag aldrig lyckas att se bra ut nån gång..
Whatever, ganska vanlig skoldag. Efter skolan tog jag och Malin bussen hem till henne så hämtade mamma mig där och vi åkte hem, jag ska bara fixa mig lite och äta sen ska vi in till Hovet och kolla på hockey, tror mormor skulle hänga me också. Iaf så spelar Djurgården - Rögle, GO DIF!
Bara för att vi hade ganska så "kul" på engelskan..
Än en gång, IGNORERA MIN RÖST!


Skola idag!

Idag blire skola, ganska skönt ändå. För ni måste ju erkänna att de är ganska långtråkigt att va hemma? Tre dagar dessutom. Nu är klockan sju och jag gick upp för ungefär 45 minuter sen för jag skulle duscha och försöka sätta i hårförlängningen snyggt, de brukar ta ett tag eftersom jag har lärt mig ett nytt sätt ;) juste, jag färgade mitt hår ännu svartare igår så nu skiftar de lite blått, gr8! Haha gud va jag är hungrig, jag va ju proppmätt när jag gick och la mig i går (?) Nu blire frulle, puss!

Hissar&Dissar



♥Uggs - Är det inte hur mysigt som helst att gå runt på vintern med sköna och ursöta skor?
♥Christina Aguilera- Hon måste ju ha världens underbaraste röst?!
♥Stearinljus- Det är bara så mysigt! Ett helt mörkt rum med massa stearinljus, like heaven.
♥Emma- Bara för hon är så j*vla bra, morr!





♥Skolämnet Musik- Vad har man för nytta av det i det verkliga livet..?
♥Kaffe- Förstår inte hur folk kan tycka att det är gott, hur äckligt som helst!
♥Sony Ericssons mobiler- Så sämst! Alltid något fel med dom.
♥Sega saker- Människor, datorer, mobiler, köer(?) Segt= DISS!


De tre vänneerna och Jerry

Haha sitter och kollar på De tre vännerna och Jerry och pratar med Malin i telefon, haha jag vet att vi är töntar!


Puss på er!

Hjälp?

 Vet inte vad jag ska skriva om, hjälp mig. Va vill ni läsa om?


Äntligen

Herregud va blogg.se har varit segt? Kom inte in förän nu, har försökt i ungefär 2 timmar.
Ingen skola idag heller, men imorn så! Vaknade vid ungefär klockan tre inatt och kunde inte somna om förän en halvtimme innan mamma väckte mig och vi sa att jag skulle va hemma en dag till. Malin är också sjuk, krya<3
Idag ska jag och mamma färga mitt hår förhoppningsvis, wie!
Gud jag vet inte va jag ska göra, förslag?!


Är det bara jag som ryser när jag hör han sjunga den här låten? Så himla fint

Godnatt bloggen

Godnatt era söta saker. Jag är sjukt trött, så nu ska jag duscha sen krypa ner i sängen och försöka sova. Puss på er!

Ännu mer sprutor!

Igår när jag pratade med Malin i telefon sa hon att nån lärare i skolan hade sagt att vi skulle ta TVÅ  sprutor mot Svininfluensan, varför två? Har ju tagit sjukt mycke sprutor det här året, herregud.


Love it!


Duktig va? (a)




Godmorgon

Godmorgon sötnosar, sovit gott? Det har iaf jag. Ingen skola för mig idag heller, mamma tyckte jag va för "tjock" i halsen så de blev en dag till, får väl se hur de blir imorn.
Idag ska jag väl bara ligga i sängen och kolla på tv och sitta framför datan, nej juste jag ska städa lite. På nåt konstigt sett tycker jag det är roligt att städa mitt rum nu efter det att vi möblerade om senast, haha.
Det här är jag just nu;


Puss!


ny header på g!

.

Så går det (ignorera min röst)


 

Slutade med..


Ren jävla kärlek


Ingen skola

Nej de blev ingen skola för mig idag, alldeles för ont i halsen.. Och jag hittar inte sladden till mobilen heller, jobbigt allt ska vara. Och så orkar jag inte gå upp till köket och käka frukost, ååh! Får väl göra de ändå, puss!

Godnatt!

Nu ska jag nog försöka sova, fast de blir nog nåt litet sms, haha ;)
Sov så gott.


ska jag?!


Om jag ska va ärlig så..

saknar jag dig sjukt jävla mycke. Du va ljuset som lös upp min dag, han jag gick runt och tänkte på hela dagarna och som fick mig att må så sjukt bra. Att bara va i närheten av dig va så jävla bäst, och dina läppar va ännu bättre. Jag va inte va bäst alla gånger och de vet jag. Första gången vi träffades kändes de som om vi va typ bästavänner, de va så enkelt att prata me dig. När jag höll i din hand va jag så sjukt stolt. Jag är fan inte hel utan dig, jag vet seriöst inte va jag ska göra utan dig. Jag vill bara va me dig jämt, jag tänker på dig jämt, jag saknar dig dygnet runt sju dagar i veckan. Jag älskar dig och kommer föralltid att göra de. Men, förlåt för dom misstagen jag gjorde.. Jag vill kunna kalla dig min igen.


Ingen ork

Orkar absolut inte blogga nu. Sitter i köket me mamma och lär henne lite om Facebook och dricker cola. Lägger in en film på Malin imorn, hahah. Puss

Godmorgon

Tjenahopp! Vi har ganska nyss ätit frukost och ska snart starta en film. De blir Baksmällan och sen Kallt byte! Uppdaterar sen, puss!






Jusäf&Pättrik

Nu ligger jag och Malin hemma i min säng och huttrar, sjukt kallt ute asså! Vi va ute en stund me Patrik och Josef, vi typ gjorde inte spec mycke för sen va Josef tvungen att dra hem men Patrik kom tillbaka sen. Vi gick runt lite och han har ju flyttat så vi ville se hans hus, hahaha han bodde i typ var tredje hus xD Sen efter nån typ timme så kolla han på sin mobil och hade 10 missade samtal av sin mamma som va ute och letade efter han eftersom han skulle ha varit hemma för 45 min sen, och då skyller han på oss, haha.
Va händer imorn då..? Jo, jag är väl antaglien me Malin, tror hon skulle köpa ett par nya skor så hänger väl på. Nu äre tv som gäller, puss!


Rubrik?

Nu sitter vi hära i vårat kök me varsin data och jag sitter och äter glass, hihi. Tror vi ska cykla iväg till Sågen snart och köpa pizza.
Vi va på Gina innan vi åkte hem till mig för Malin skulle köpa ett par byxor och då köpte jag ett turkost linne. Vet inte va vi ska göra nu men ska nog stänga av datan, puss!



lördag morgon

Seg morgon började me film, Låt den rätte komma in. Hahah igår va den första gången tror jag som jag och Malin somnade vid tolv. Vi skulle ta en "sovpaus" som Malin kallade de, i en halvtimme och sen slutade me en 8 timmars sovpaus ;) Jaja, filmen sög och chokladen va god, haha. Ensam hemma till ungefär 20 ikväll så vi åker väl hem till mig senare.
"Sara? Va skulle du göra om du vaknade av att jag tuggade på din arm?" / Malin. HAHAHA what xD ofta man säger så, haha. Nejnu ska vi nog göra nåt annat, skriver kanske sen. Puss på er!


hos malin

Tjena tjena. Sitter hemma hos Malin som vanligt. Vi kom nyss hem från Maxi, handlade lite godis och sånt ;).
Hahah, hon blev assur när hon såg bilden!
Idag efter skolan skulle vi ju till Brandbergen men vi hitta inte de där jävla solariumet så vi drog till ett ganska nära våran skola, lägger in bilder sen. HAHAHAH de finns ju såna där grejsen för ögonen man har när man ligger dära, aa när vi skulle gå där ifrån låg de typ fyra par dära, Malin hade tappat alla så hon fick värsta panik och typ blev ja.. xD Sen gick vi upp till Filmkedjan och skulle köpa tuggummi och där träffade vi Sanna och Elsa. När vi kom hem så ringde jag mamma och hon sa att pappa va och fixade en sak till moppen så bad han hämta mig, skulle ändå hem och hämta grejer eftersom jag skulle sova hos Malin. Så vi började direkt när vi kom hem att fixa me moppen och den gick igång, WIE! Den hade ju bara stått ett ganska bra tag men ja, jag provade och de gick väl ganska bra. Sen duscha jag och åt lite sen skjutsa pappa ner mig till Malin och ganska direkt åkte vi och handlade pizza till Familjen R. Sen drog vi till Maxi och nu sitter vi här, haha. Va tvungen att släpa me mig min data för Malins funkar inte, undra om de inte beror på ägaren ;).
Ajuste, Patrik började smsa mitt i ingenting och han verkar ju normal, ahahh. Lägger in bilderna senare ikväll eller imorn, tjingeling!


Skynda!

Hej bloggen, hinner inte skriva nånting nu, måste springa till bussen.
Puss på er!

Matteprov!

Ååh, vi har matteprov imorn och jag kan ingenting! Great..
Imorn efter skolan ska jag och Malin till brb och sola sen ska vi hem till henne och kolla på film, de ska bli mys.
Nu är mamma asarg på mig för jag inte har stängt av datan så ska väl göra de och sätta mig me min jävla mattebok så jag klarar mig imorn. Skriver imorn, puss!


Baby ;)


Äntligen! :D

Ingen rubrik

Fixat om lite, va tycks?

HAHAHAHA herregud

Nån skillnad? ;)



NU


Jag vet att du kommer döda mig, Malin. Men jag va tvungen! :)


Godkänd

Tjena tjena. Kom nyss hem från skolan, vi slutade lite tidigare, vilket var hur skönt som helst eftersom typ alla va dödströtta. De har väl varit en ganska vanlig skoldag, blev godkänd iaf på spanskaprovet. Fick 27/40 rätt. Hahahah Fredde R hade sagt till Patrik, våran spanskalärare, att Elin hade skrivit upp alla ord på armen så han sa att alla skulle dra upp tröjärmarna och vifta på händerna, och då gjorde inte Elin det men bad ist om att få gå på toa, hahah lite pinsamt kanske. Jaja whatever, så fort Daniel ringer ska vi åka till Nacka och hämta den lilla skönheten, haha. Hoppas de blir bra :)
Nu ska jag väl käka nåt och kolla runt lite, puss!


Torsdag

Godmorgon! Sitter här och har precis käkat frukost, ska börja göra mig i ordning strax. Idag blir de skola sen förhoppningsvis hämta moppen, lägger kanske upp en bild sen. Va mer ska man skriva..? Börjar nio idag så de blev lite sovmorgon, skönt! Fast å andra sidan slutar jag klockan tre och de kan man säga är segt. Måste börja sminka mig och så så att jag inte gör som igår - Missade två bussar, dom som gick timmen efter varandra. Hur lyckas man?
Jaja, puss på er!

Duktig?

Är det nån som är duktig på bloggdesign? Skulle gärna vilja ha en lite mer proffsigare.
Hahah Sanna du sa att jag fick mobbas ;)


Börjar om.

Nu satsar jag på nytt, Igen. Har haft typ tre bloggar som jag har raderat innan, men men.
Amen va har hänt idag. Jo vi hade mentors dag idag, först pratade vi om vårat "företag". Vi ska typ stå och sälja korv och sånt på fotbollsmatcher, man tjänar tydligen riktigt bra på de! Jag, Malin, Vale, Elin, Fredde L, Alex, Ahmet,  Andres och Fuat skulle komma på försäljningsförslag tror jag de va. Och sen skulle vi komma me förslag på namn och jag och Malin kom på minst 300 st men ingen tyckte om dom, konstigt (a). Det namnet vi fastnade för va "Andres Cykeltaxi & Kiosk" HAHAHAHA gud va vi garva asså, och Ahmet blev skitsur för vi skratta, varför..?
Aa iaf, sen efter lunch så skulle vi kolla på film, Dead Silence. Snacka om B-film! Benne och Reduan va typ skiträdda? Ingen film att rekomendera. Efter skolan åkte jag och Malin hem till henne som vanligt, kollade på Solstorm och satt vid datan. "ÅÅH GUD!" HAHA. Vi kollade på lite bilder på Anton, i våran gamla klass, och hans lag. De va väl ganska intressant ;) Vid åtta ungefär kom mamma och hämtade mig och nu sitter jag här och ruttnar, Sanna håller på att göra en tillfällig design åt mig, gogo! Har spanska prov och engelska läxa till imorn och matte prov till på fredag, great. Men då kanske man ska börja då, puss på er!


Kanske inte bästa bilden, men..


RSS 2.0