My angel

Hela helgen har spenderats hos min älskling. Nakenbad, massa sol och kyssar.
På tisdag ska jag med Malins familj till Småland och är där några dagar, det ska bli mysigt. :)
Ska sätta på en film nu och ta det lugnt, skiter fullständigt i att jag sällan uppdaterar ;)
puss!



Jag älskar dig och dina söta lockar gubben, alltid du&jag.

Hairstyling

Nån form av denna frisyr ska jag försöka mig på, och lite rosa underhår. =)
Har badat och softat hela helgen, finns inte så mycket att berätta. Igår var dock rätt kul nere på Holmen, hihi ;) Sov hos Emma inatt och träffar troligen henne lite senare. Puss!

Update

Ja.. i förrgår tror jag att det var, åkte jag, Malin och Sosseh till stan sen åkte vi runt lite och sen hem till Sosseh och slaggade vid 5. Och igår skulle jag och Malin tagga till Holmen för att bada så hakade Joel på så vi cyklade dit, har fått så otroligt ont i rumpan efter den där jävla sadeln -.- , vi cyklade förbi Emil också men han hade tydligen annat för sig, suck. Men det var jävligt skönt att bada iaf :) Sen när vi kom hem så käkade vi med Joels familj och drog hem till Malin efter det och spelade kort och bara chillade och vid typ 10 cyklade vi till Holmen igen och tog ett kvällsdopp, det var ännu skönare, haha! När vi kom hem så drog Joel hem till sig och vi hem till Malin och satt uppe till typ 07.00 sen gick vi ut och cyklade till Lidl och hem igen, det var inte spec skönt eftersom min röv gör så jävla ooont! Jävla skitsadel. Vi kom hem typ åtta och åt frukost och så, sen slocknade vi några timmar och gjorde inget resten av dagen :) Tog ganska mycket bilder men har glömt kameran hos Malin, lägger upp dom senare.
Kommer antagligen inte va hemma förän måndag/tisdag kväll så det får bli då. :)
Under hela middagen disskuterade vi garderober, ska fixa en till mitt rum ist för där alla andra har sina kläder. Så jag och mami ska åka ner till Coop och kolla på lite system som kan funka, Ikea och Mio får bli nån annan dag.
Nu ska jag fanimej lyfta på arslet och städa mitt galet stökiga rum, puss!!
Från Bulgarien, har inte så mycket andra bilder än därifrån, haha!

RSS 2.0