Tack för idag, peeps

Efter skolan drog jag, Malin och Benne till Malin och kollade på film och så sen drog vi till Friday's vid Kungsan och mötte upp Fredde, rullade till en pizzeria och sen kollade vi på "The Social Network" Inget jag rekommenderar.
Iaf, underbar dag. TACK!





Sex and the city.. 2

Håller på att ladda ner Sex and the City 2, är supertaggad på att se den men det är ett par som har sagt att den inte ska vara lika bra som den förra.. Nån som har sett den?


Drop the world

Alååååå
Idag har inte hänt nånting speciellt, på lunchrasten drog jag, Malin och Vale hem till Malin och kollade på film och så, och efter skolan så gick jag och Malin till Port73 och kollade lite, sen gick vi hem till henne. Vi skulle egentlgigen ha varit i kyrkan idag, men det skulle sluta halv 10 och det skulle jag varken palla eller hinna. Har bestämt mig nu, jag tänker hoppa av konfirmationen.

Imorn ska tjejerna i klassen ta sig till Eriksdalsbadet själva, sen ska vi simma 200 m och hem själva igen, vi får se hur det slutar ;)
Imorn ska jag också skaffa mig lite brun utan sol, orkar inte lägga en förmögenhet på solarium längre :o

Jag har urtråkigt

Hoppas att jag inte är ensam..

Är det bara jag som längtar efter den härliga julkänslan?
Massor med snö, tjocka jackor, ligga hemma i soffan och mysa med de närmsta, doften av pepparkakor osv.
Nu när det börjar bli kallt vill jag hellre ha snö direkt istället för massa jobbigt regn. Sova lääänge, titta på Kalle med stora tjocka släkten, se lyckan i de mindre barnens ögon när de fått nåt de har önskat sig hela året i julklapp. Blir så glad av tanken. Måste börja köpa julklappar snart! ;)








De två bästa jullåtarna!

As long as you love me


Hello sötnosar!
Sitter och försöker skriva en uppsats på två sidor om solfångare, yeeey. Skjut mig!
Var tvungen att gå en bit hemåt innan mamma kunde hämta mig, vid coop träffade jag Felicia så stod och snacka en stund sen kom mamma.
Inte hänt så mycket idag, hade NOprov. Tror att det gick ganska bra. Emma och jag gick iväg på rasten och fixade en grej och pratade lite, vilket jag inte tänker ta upp här. Tack för att du är där för mig och stöttar mig, Emma

Ska fortsätta på min uppsats nu, puss!

365 dygn, 1 år


Är på dåligt humör..

Så jag orkar inte blogga. 
Vi hörs imorn eller senare ikväll. Puss

Nyduschad och fräsch

Så, kom precis ut ur duschen. Har smörjt in mig och känner mig fräsch, På med mjukisarna och andas ut lite. Om nån timme ska jag börja sminka mig och fixa och sen sätta mig på tåget mot centralen för att möta upp min pojke. Vi ska se på bio och så, sen rullar vi hit igen. Imorn har vi ju ett år tillsammans. Det har varit helt underbart och hoppas på flera år till.

Igår iaf, så drog jag och Emma upp till centrum efter skolan för att ta bussen till Coop, vi köpte läsk och glass, haha.
Sen åkte vi upp till centrum för att möta upp Simon som skulle lämna ett par nycklar sen rullade vi mot bussen.
När vi kom hem till Emma gjorde vi itne så mycket, fotade lite, kollade på film, pratade med lite folk i telefon och blev ganska flummiga där ett tag, haha. Tack för igår iaf, gumman







Inga fler inlägg idag.

Så jag säger godnatt!



I go uh, uh. You go ah, ah

Sitter och äter nybakat bröd som mamma nyss tog ut ur ugnen och letar efter ett beggat ps2.
Synd bara att man inte har så mycket pengar kvar så jag får väl vänta tills mamma ger med sig eller till den 20nde, tror att det lutar åt att vänta ;)



Bara jag som stormdiggar den här låten?!

Ansiktsrengöring?

Jag har perioder då jag får jättemycket finnar, nån som vet nån bra och inte allt för dyr ansiktsrengöring eller liknande som funkar bra?!

Hemma igen

Kom nyss hem från utveckligssamtalet, gick jättebra. Alla lärare är väldigt nöjda med mig, hihi.
När vi var klara gick jag och mami till centrum och fick med oss ett par mjukisbyxor och en kavaj som jag tjatat om ganska länge. Skönt att ha en mamma ibland, som betalar lite kläder (a)

Mjukisar, Stadium 399:-

Kort kavaj, Vero Moda 299:-

Drar till skolan för utvecklingssamtal!


Igår







En riktig skönhet. Nu ska jag hoppa in i duschen!

Fanta lemon♥

Åh fan va jag älskar fanta lemon..

Kom hem från Malin för ett tag sen, ska strax börja på mina läxor jag ska ha gjort under dom här två dagarna som vi är lediga från skolan. Jag ska plugga inför noprovet, läsa ett häfte om judendomen och kristendomen och komma på en början till nån "This is me"-bok till engelskan. Det gjorde man fan i femman, allt vi gör nu i åttan i engelskan har jag redan gjort i femman, sexan. Suck!
Jag ska läsa klart min Fridatidning sen ska jag börja kika på alla papper. 
Puss



Desperata hemmafruar - DÖ


Jag och Joel i somras.

Fan vilket kasst program asså.. Malin sitter och kollar på det medans jag sitter och smsar med min älskling och snokar runt på facebook.
Äntligen äre snö ju! Så mysigt när man är kall, kommer in och tar en varm lång dusch och sen sätter sig i sängen med en kopp varm choklad och myser framför en film. One of the things i love about winter ;)

Idag så slutade vi klockan tre, vilket var en aning tidigare än vanligt för att vi har en så generös tekniklärare, haha.
Drog direkt till Malin och poppade lite popcorn och kollade på Simpson. Sen dess har vi bara degat framför datan och så.
Imorgon och på torsdag har vi hemstudiedagar och utv.samtal. Usch, jag hatar utv.samtal. Speciellt med den mentor jag har nu, han är så jävla jobbig...
Så imorn iaf ska det pluggas lite :)

Detta visste du inte om mig..

* Jag heter inte Nilsson längre, jag har bytt till min pappas efternamn Lundgren
* Jag har haft tuppkam i skolan i femman och treorna skrattade åt mig.. haha
* Jag hatar mitt namn, Sara
* Jag har jättedåligt självförtroende
* Jag kollar nästan aldrig på tv
* Jag tycker att snö på julafton är ett måste
* Jag och min pojkvän träffades på playahead
* Jag saknar när jag gick i fyran, femman. Alla var kompisar med alla, allt var underbart
* Jag hatar touchtelefoner mest i hela världen
* Jag är köpgalen. Köper allt jag tycker verkar bra fast jag inte har nån aning om vad jag ska ha det till





What's left of me

Tjoho sötnosar!
Jag är skittrött idag, haha. Jag och älsklingen vaknade typ ett i söndags, vilket var väldigt bra med tanke på att det va skola idag ;) Men det gick faktiskt ovanligt bra att gå upp, ganska imponerad av mig själv.
Jag och Malin gick hem från skolan idag, dock tog det ett jävla bra tag för vi gick lagom sakta, vi skyller på att det är måndag ;)

Slänger in nåt mer inlägg lite senare. Puss


Shit vad tiden går..

ops

Glömde att jag inte har käkat frukost så ska göra det nu sen ska jag bara vänta på att mamma ska komma hem med mitt busskort så jag kan sticka till vh med Mysan och sola :D Har blivit riktigt blek, inte okej!

Fredags.

Glömde att skriva om i fredags ju.
Efter skolan så tog jag bussen till Malin, duschade och fixade oss sen drog vi till donken och käkade. Sen rullade vi mot Sosseh, där var Amanda och Sosseh. Dom fixade sig och så sen rullade vi till centrum, Sosseh och Amanda käkade sen gick vi runt och snackade lite skit. När klockan blev sju så stod vi i kön vilket var jävligt jobbigt med tanke på att ALLA knuffades som om det vore nåt jävla dagis och taffsade lagom.
Kvällen ganska lyckad, blev dock ömma ben ;)
Sorry, Tommie

Nu ska jag försöka få tag i mamma som har mitt busskort, orkar inte sitta inna och häcka idag. Pusssss



Kärlek


So damn true

There's always a little truth behind every "just kidding"
A little knowledge behind every "I don't know"
A little emotion behind every "I don't care"
And a little pain behind every "It's okay"

Update

Hejsan sötnosar!
Sorry för dålig uppdatering. Har inte haft nån lust. :)

I lördagskväll kom Victor hit, vi gjorde ingenting. Åt chips och kollade på film ;)
I söndags vet jag inte om vi gjorde nåt speciellt, haha.
Men igår iallafall så åkte vi till Port73, jag köpte bokstäver som jag sätta upp på en hylla: "Love", en parfym och en ljushållare eller vad man säger. Sen åkte vi hem och grillade. 
Idag så har vi inte gjort nåt, när jag och mamma skulle lämna Victor vid tåget så passade vi på att smita upp till centrum och lämna tillbaka mina skor och köpa en webbcam till mig. Blev  inte världens bästa men den duger i krig :)
Tror att det är match på tv, ska dra och kolla. PUSSS
Derby på Globen på torsdag, nån som ska dit? ;)


Christina Aguilera - By night. Min favoparfym!

RSS 2.0