Valborg.

Jahapp idag är det valborg, skrev tidigare vad jag hade tänkt göra så.. Haha varför "fira" Valborg egentligen? :p
Idag efter skolan drog jag, Malin, Benne och Fredde S till stan och köpte nån grafpenna sen drog vi hem och chilla.
Malin står och byter om så ska fixa hennes hår snart sen ska vi nog käka nåt, typ..
Pussar!



Yes...

It looks as though you're letting go
And if it's real
Well I don't want to know

Don't speak
I know just what you're saying
So please stop explaining
Don't tell me cause it hurts
Don't speak
I know what you're thinking
I don't need your reasons
Don't tell me cause it hurts

Jag lever..

... Men det är knappast. 
Fyfan va jag är trött, orkar ingenting.
Imorn är Valborg, jag, Malin och Joel förmodligen dra till Rudan och träffa Sanna, Dani och Elsa sen kommer vi nog dra hem ganska snabbt eftersom det uppenbarligen kommer att bli regn, buhu.
Snart kommer jag att somna ... Puss!!


Usch, ser fett sliten ut ...


Onsdag

Tjoho!
Inte skrivit på ett tag, har inte varit på topp så har inte haft nån ord, tyvärr. Har knappt sovit dom senaste nätterna, det blir rätt tufft efter ett tag.
Iaf, igår kom älskling hit, de va mys. Han åkte hem vid sju ungefär sen degade jag bara framför tvn, somnade typ 22, det var extremt skönt!
Idag kom mami direkt efter skolan och gick med mig till UM och fixade lite grejer, skönt att ha det gjort, trodde det skulle va värre, hihi. Sen jag kom hem har jag bara suttit här, käkat och varit allmänt social med mami och bror.
SNART ÄR DET FUCKING SOMMARLOV! Fast längtar ändå inte, kommer sakna närheten man får av alla kompisar och så, man träffas inte på samma sätt liksom, om ni fattar? Annars ska det ju bli hur underbart som helst med sol och bad, ska pressa som fan i sommar och få vääärsta brännan ;)
Nu ska mami ha datan, puss!

Utan dig är jag inget,

Detta får stå för mina tankar och känslor de senaste dagarna.
Kommer aldrig tröttna på denna låt..

Du vet inte hur mycket du betyder för mig, du är ängel från ovan.
Det är du och jag genom allt, för evigt.

Kort

Det blir kort idag. Skolan som vanligt, 23/35 på no-provet. Trodde det skulle gå sämre faktiskt :)
Slutade tjugo i två, åkte till Maxi och köpte en Ramlösa och en chokladbit sen hemåt.
Vid typ sex-halv sju ska jag åka till min kära älskling. Det är nästan två veckor sedan vi sågs, kan inte klockan ticka liiite fortare?!
Ska snart hoppa in i duschen och packa lite, kommer nog inte bli nån update denna helg, don't miss me toooo much ;) haha puss!

Jordbro

Åker till Elin och hämtar lite grejer vi sålt till klasskassan. puss!

Sanna Michaela Sinik

Jag vet att saker kommer ändra sig nu, ja jag står kvar men vet att någon dag så ses vi igen. Försöker vara stark tills jag vet att den dagen är här. Jag skriver denna texten i ditt rum, för här ligger minnen. Kan faktiskt inte skriva vad jag känner innerst inne. Du flyttar många timmar härifrån det är sjukt att veta, men brorsan kom det är inte slut på resan. Jag brukar leta efter svar i många timmar, men hädanefter kan jag bara finna tomhet. Jag kommer vara vilse, i denna långa dimma. Jag älskar dig men min kärlek saknar storlek. Och de vi delade, de minnen som vi skapade, allt som vi hatade tillsammans när vi pratade. Och när vi startade en dröm och sedan vaknade, det kommer nog hjälpa mig med att hantera saknaden. Allt var bra, men världen ändrar väderlek. Jag kommer hata den som tar över din lägenhet. Men alla minnen kommer blickas i en läskig sorg, älskar dig och hoppas att du får det bra i Helsingborg. Ja jag står kvar på samma plats vi kalla hemma förut, blickar tillbaks och vet att saker kommer ändra sig nu. Försöker vara stark tills jag vet att den dagen är här...

I miss those times but it never gonna be the same..

Aloha!

Fått ordet på hjärnan, haha!
Kom hem från skolan för ett tag sen, sitter i köket med mami och bror och väntar på att min pizza ska bli klar :D
Slutade skolan runt tre vilket va rätt jobbigt. Imorn äre fredag, det gillar vi. Shit vad veckorna går fort nu?!
Igår efter skolan åkte jag och Malin till Farsta, träffade Retard, Emil och Alex på tåget och dom skulle tydligen råna mig, buhu :( "Don't leave me!" HAHA.
När vi kom hem till Handen igen så skulle vi upp till centrum för Malin skulle ta ett hål i örat, så mötte vi Ibbe i tunneln vid pendeln så han gick med oss sen drog vi hem till han med Ersin och deras polare Nico.
Ahjuste, handlade ett par leggings och en plånbok igår.
Och så kom sminket som är beställt från Elf - http://www.eyeslipsface.se/ igår.

Totalt fucked up!

Min stationära data är rena katastrofen. Den laggar sönder så fort man gör nånting, så jävla irriterande!!!!!
Sitter här med en bananshake och chillar. Ska alldeles strax gå och lägga mig i sängen och kolla lite på tv :)
Imorn blire Farsta C med Malin och shoppa och ev. pierca tragus, ska bli trevligt. Gud, jag är så sugen på att pierca naveln.. Problemet är dock mamma, "du är för liten". Varför ska föräldrar va så jobbiga för?

Varför?

Varför är det så många som inte kan gå med mjukisbyxor i skolan tex. Ute bland folk i största allmänhet? Förstår mig inte på det...



Sara da tavla

Innan jag gick hem från skolan så blev jag en tavla för Freddan, i like it! ;)

Wild Child

Halloj! Kom nyss hem från plugget, ganska lugn dag. Hade no-prov och man fick gå när man hade gjort klart det så vi började slöjden ungefär 45 min tidigare, stannade kvar till tre ist för halv fyra.
Egentligen skulle min älskade Victor kommit hit idag men så blev det inte, kommer att åka till han på fredagkväll. Saknar dig så otroligt mycket.♥
Jag var ju på Globen igår med papi och bror, lägger upp nån bild eller två lite senare.
Mitt internet är sjukt segt så nu ska jag dampa lite på de, puss! :D



Tycker denna är så fin.

Love song

Sitter och sjunger på Love Song - Sars Bareilles, tycker den är så gullig :D
Idag börjar vi kvart i tio tror jag, med utegympa, hallå liksom?! Det är ju fortf kallt på mornarna. Aja whatever man får väl hålla ut, inte så långt kvar ;)
Pappa skjutsar mig idag för jag hinner inte med nån buss som passar så ska åka ungefär fem i halv tio. Så.. Jag ska börja fixa mig och packa lite. Puss!
Btw, Hovet ikväll!

Nu blir det sängen för Sara

Ja nu ska jag fixa mig och hoppa i sängen, lyssna på lite musik och antagligen skicka iväg nåt sms. Skriver imorn, godnatt!



Otroligt vacker bild på mig hos Malin i fredags ;)

Sommar..

Gud, jag saknar sommaren så grymt mycket. Under vintern och övergången till vår känns allt så tråkigt, kallt och ängsligt. Det blir svårt att va glad ibland.
På sommaren blir allt så himla annorlunda på nåt sätt. Sena utekvällar, sitta och grilla på stranden, GASH det är så härligt. Och liksom ligga på stranden var eviga dag, kan det bli bättre? Slippa gå med dubbla strumpor och dunjacka, det är så himla skönt, blir så allmänt glad! Bara 1½ månad kvar till sommarlovet ungefär.
Och sommaren 2010 kommer bli den bästa på länge, eller hur?!


2007 eller 2008

Fre, lör, sön

Aloha! :D Bad update, i know. Har inte orkat sitta vid nån data och blogga.
I fredags iaf, så väntade jag och Malin på Emma ett tag sen drog vi hem till Malin sen senater på kvällen så drog vi ut och muppa. Ingen ville träffa oss, buhu :( Juste jag köpte en klocka på Ur&Penn för 300 kr, ord. 500 ;)
Sen slaggade vi hos Malin och kollade på "A double shot at love with the Ikki twins" på lördagsmorgonen i ungefär 4 timmar, no lifers, drog till Donken, träffade Emmas pojkvän och va ute en stund sen skulle vi dra till Malin och grilla men vi grillade aldrig, haha. Dom drog hem så somnade jag och Malin på soffan.
Och idag har jag faktiskt varit på fotokurs med min älskade kusin Hanne. Vi satt i 6 timmar, 10-16, och lyssnade på en kille som snackade, haha den sista timmen blev väldigt seg men det var ändå kul att få lära sig nåt nytt liksom.
När jag kom hem och skulle starta datorn ser jag att min skärm har fu*kat helt så jag snodde brorsan ett tag för hans data är ändå paj, hoppas att han inte behöver den snart, hihi.
Juste, hade ju so-prov i onsdags och jag fick 21 vilket var VG om vi hade haft betyg. Så det känns lite skönt. Får dock vänta typ tre dagar på resultatet av matteprovet vi hade i fredags, men det kändes bra så jag hoppas att jag blir godkänd iaf :-) Nu orkar jag inte skriva mer, puss!

Snygg va?!

Jävla luggfan!

Alltid när jag har lugg så står babyhåret längst ut i pannan ut så hela luggen blir fett fluffig, så fult! och jag får inte ner den heller, det gör det ännu värre.
Idag efter skolan ska lite folk dra till Malin och hittpånåt. Ska bli trevligt. Sover där till söndag, klockan 10 ska jag och min kusin åka på en fotokurs på Poseidons Torg i 8 timmar. Så kommer alltså hem vid fyra tiden, det ska bli spännande att få lära sig lite nytt.
Nu ska jag sminka mig och försöka få till luggen ;) puss!
Hade tråkigt för ett tag sen, haha!

Haircut


Städning

Gud, mitt rum ser ut som Andra Världskriget... Det ska det bli ändring på! :D
Vet inte varför men min kamera vill inte ansluta till datorn.. Lägger upp lite bilder när det funkar!

Kusinvitamin

Tjosan! Fredde och hans tjej har precis åkt härifrån, han fixade min stationära dator så nu kan jag surfa och så på den, det är skönt! Måste bara hitta en ny mus, den jag har nu är äckligt seg x)
Idag har la inte hänt så mycket. Klippte mig efter skolan, det blev lugg, slänger in en bild strax. Nu ska jag installera lite nya program, pussar!

On my mind


Godnatt!

5 månader

14-11-09

Medan vi faller, medan vi faller.

Hi! :D Kom nyss hem från Malinpalin.
Och idag hade vi SO-prov vilket jag kan säga kändes sådär.. Och på fredag blire matteprov, hallelulia!
Efter skolan så gick jag och Malin till Torvalla för att simma lite, och nej det är inte för att vi inte klarade simningen i skolan! Gick hem till henne sen ringde Joel så vi mötte upp honom och bara tog de lugnt, gick till Maxi sen kom mami och hämtade mig.
Har varit äckligt trött idag, riktigt jobbigt. Plus en grym huvudvärk i typ fem dagar, varför ska jag alltid ha ont nånstans?!
När jag kom hem såg jag att min söta mor varit på apoteket och spenderat lite pengar på mig. På min säng låt två ansiktskrämer. Jag blir ju så j*vla torr i ansiktet när jag ska sminka mig. Har faktiskt inte haft smink på typ två veckor nu, känns grymt skönt!

Juste det jag skulle säga var att jag kommer inte hinna skriva så mycket, går i skolan och umgås hellre med vänner och pojkvännen än att sitta vid datan och blogga, ni kanske förstår?
Nu ska jag logga in på fejan och kolla lite, puss!




Tisdag

Nu sitter jag här i soffan med älsklingen min, kom typ nyss hem.
Vet inte vad vi ska hitta på, blir väl bara att chilla lite. Skriver imorn I guess. Puss!

Ruriklös

Sitter nu i soffan med en skål cornflakes och kollar på 2 ½ men. Ska strax fixa i ordning mig och hoppa i sängen. Godnatt!



Update måndag

Hejsan sötnosar! Blogg.se knasar så jag måste skriva om allt typ hela tiden, lagom irriterande!
I allafall, simningen idag gick bra, jag och Malin simmade en extra längd men det skadar nog inte :D
Annars har skoldagen varit ganska vanlig. Fick reda på att Patrik, våran spanskalärare, ska vara pappaledig hela nästa läsår vilket jag tycker är ganska tråkigt men får väl vara glad för han skull.
Efter skolan gick vi iaf till Maxi och köpte dricka och mötte Joel och Pontus på vägen hem till Malin och försökte få med han men han sket i det, så vi gick hem och kollade på film, skittråkiga så jag somnade, hehe.
Imorn kommer min älskade älskling hit, gud så länge sen vi sågs..
Nu ska jag måla om mina naglar, puss!
Jag älskar dig över hela mitt hjärta. Jag har aldrig träffat nån som dig
och jag kommer aldrig lämna dig, min skatt♥

Eriksdalsbadet

Ska åka och simma med skolan, hinner inte skriva speciellt mycket för jag ska åka till skolan om typ en halvtimme.
Skriver när jag kommer hem, puss!

PaIN

Första och sista gången jag vaxade benen kan jag ju säga, fyfan va hemskt!
Jag och mamma ska strax åka iväg och köpa grillkorv men innan det ska vi beställa lite smink från ELF.
Pappa kommer nog hem snart också.
Detta blev inte så långt men i alla fall. Nu hör jag från tvn att AIK kommer spela i elitserien nästa säsong, spännande med lite derby ;)

Promenix

Gick på en promenad med mamma och bror så jag passade på att ta med mig kameran och fotade lite!
Tog ganska många bilder men orkar inte lägga upp alla. Nu plingar matklockan. Puss!

Smguld 2010

Vad tror ni? HV 71 eller Djurgården?
Själv tror jag faktiskt att Djurgården kommer ta hem detta, inte bara för att jag hållt på dom så länge jag kan minnas utan för att dom har verkligen gjort en vändning den här säsongen och stått upp och kämpat. Från nästan en kvalplats till Sm-final säsongen efter, är inte det starkt? Jag tror på de så kallade Aporna.


Och ingen kan ju säga att man inte kan va imponerad av alla supportrar? Efter juluppehållet har det varit fullt ös varje match. Starkt!

Söndag

Jag hatar söndagar, bara för att jag vet att det är måndag dagen efter och måndag innebär skola. Ibland ogillar jag tillomed lördagar, haha. Fredag<3

Godmorgon förresten, vaknade för drygt en halvtimme sen av att mamma väckte mig och sa att Per och Lena skulle komma med lite papper som jag behövde skriva på.
Har legat och kollat på Scrubs ända sen jag vaknade, haha det är faktiskt ganska underhållande.
Nu ska jag leta upp två alvedon för min dunkande huvudvärk, puss!
Hårigt värre ;)

Natti, natti sweethearts!

Tänker krypa ner under en filt i soffan och kolla på Beckfilmerna hela natten så jag säger godnatt nu.
Hoppas på att få träffa min baby imorn, jag saknar dig honey<3



Godnatt

Filmtajm!


Ny header

Så, vad tycks om den nya headern?
Nu ska jag sätta mig och göra en åt Mysan :)

Ännu ett försök?!

Jaha, då sparkar man igång en gång till. Vi får väl se hur det artar sig, varje gång jag ska börja blogga börjar jag känna mig tvungen och pressad av att skriva så bara tröttnar jag och slutar med allt. Ska försöka att få det ganska seriöst denna gång.

I alla fall, idag är ju den stora dagen, haha. Jag fyller "fjortis", olyckligtvis en ganska tråkig födelsedag. Min lilla älskling skulle ju komma hit men han har gått och fått feber, buhu. Så den spenderas med min älskade moder och bror, pappa är ju på Gotland så han är då tyvärr inte hemma.
Men jag är ju typ överlycklig ändå, jag har fått en ny tv av mamma! :D det blev en 26" tror jag att det var, det skulle inte få plats nåt mer i mitt rum, haha!
Ikväll blire nog bara slapp framför tvn, hehe.
Nu ska jag nog fixa en ny header, puss!
Undrar ni varför det står "Spindelfia" så är det för att jag blev kallad det av mina föräldrar när jag va liten för att jag var som en liten spindel som klättrade på väggarna, haha.

RSS 2.0