ska snart slänga mig i slafen

Ska strax lägga mig och försöka sova. Ska träffa Emma imorn, sen vidare till min sjuka lilla pojke. Blir där nån dag eller så, så kanske inte uppdaterar spec mycket. Får se om jag hinner slänga in nåt inlägg imorn, pusss!



*Elin, jag, Ahmet och Umran för ett tag sen

Tyresta

Kom ganska precis hem från Tyresta, jag och mamma tog en timmes promenad, riktigt skönt! Nu ska jag nog göra mig en stor kopp varm choklad och värma kinderna. Puss!


Ett tag sen.





Haha Bennie ser gråtfärdig ut...

Yesterday. All my troubles seemed so far away

Vaknade för inte så länge sen, har precis ätit frukost och gått igenom facebook en gång. Måste gå och ta alla piller snart innan jag glömmer det. :)

Igår det blev mys med familjen, vi åt middag sen kollade vi på Shrek Forever after. Som alltid, så är dom tredje filmerna sällan bra, spelar inte nån roll vilken film, det bara är så :p
Och min moster skulle ha kommit idag och masserat oss men hon ligger med feber så det blev det inget av.. Fan, behöver verkligen riktig massage :(

Resten av dagen ska jag nog spendera hemma, måste vila lite med tanke på att jag har varit helt utmattad senaste skolveckan. Kanske tar nån promenad nån gång under dan :) 
*Håller tummarna för att Victor mår bättre idag så vi kan träffas*


Bild från i julas, HELT oredigerad.

ÅÅÅH"!!

Blir galen.. Det här är inte min dag. Först så blir man lagom ledsen för att älsklingen är sjuk så vi kan inte träffas, sen så failar man på omprov i spanska, sen så har folk så lite respekt för en så man säger upp kontakten, sen laggar cs sjukt mycket så man installerar sims och förväntar sig att det ska funka så man ska ha nåt att sysselsätta sig med ikväll men.. NEJ. Ååh jag blir så sur. Skulle egentligen gått på Meltems fest ikväll men jag pallar inte, grattis på dig tjejen! ♥



Jag börjar uppdatera lite bättre så fort jag får ork.

.. för just nu är jag helt slut, jag tackar gud för att vi får lov imorn! Jag behöver verkligen en paus från skolan..

Update från igår

Just nu: nu har jag snart skrivit klart min uppsats till Hemkunskapen som ska va inne på fredag, det känns bra!

Tänkte berätta lite om igår... Jag fick gå upp vid 5 ungefär för att hinna med bussen, vi kom till skolan ungefär halv och bussen gick som planerat runt 7-tiden. Eftersom att vi kom in till stan mitt i rusningstrafiken så tog det ungefär 1½ timme längre än vad det egentligen skulle ha gjort. Vi kom fram till Kungsberget vid ungefär halv elva, gick och hämtade skidorna och satte igång. Jag och Malin kom ifrån Vale och Fredrik så vi åkte för oss själva först, det gick dock inte så bra. Först så ramlade vi i ankarliften så en tjej som kom åkandes frågade om vi behövde hjälp så hon hjälpte oss att komma bort från liftarna.
Sen så skulle vi åka, båda blev väldigt osäkra i början men sen tog jag på mig skidorna igen och åkte medans Malin gick ner. När vi kom ner hittade vi Vale, Ersin, Reduan, Tommy, Mohammed och Malek, hahah Malek lämnade tillbaka sina skidor efter typ en timme!, så vi åkte med dom. Efter ett par åk så gick jag och Vale till Malin som hade åkt iväg med Emma efter att hon och jag hade kommit ner från vårat katastrof-åk ;) Sen var tiden typ slut..

Är ganska nöjd faktiskt, men bussresan hem blev lite för mycket, lite för mycket ljud från grabbarna i bak. 
Och shit va trött jag är nu, sov ett tag när jag kom hem för att orka plugga senare. Och så har jag ordentligt med träningsvärk i armarna och axlarna så jag blir galen, kul att man har gympa imorn också...

Bilder kommer så fort Vale skickar dom, men jag har nog en eller två bilder som Malin tog på mig. Slänger upp dom lite snabbt, sen ska jag slänga mig i sängen och kolla på tv eller sätta på en film.. Puss på er !





skriver imorn

Kom nyss hem från Kungsberget, är supertrött så skriver imorn. Puss!



Äntligen!

Har nyss ätit middag och sitter nu och pillar på mitt nya tangentbord, är verkligen supernöjd ! Efter skolan hämtade mamma upp mig och vi åkte till Expert i Länna och köpte ett trådlöst tangentbord och en trådlös mus, sen så drog vi till Intersport och köpte ett par vantar och ett par löparskor, är grymt nöjd med dom med! 

Är riktigt taggad för imorn, ser fram emot det hur mycket som helst :) Fast det blir en tidigt kväll ikväll, vilket inte är lika kul.. Bussen går 7 imorn från skolan vilket innebär att jag måste sätta klockan på typ 5... suck :(





2 good for him self

Hej sötisar! Kom nyss hem från älsklingen, och snart blir det middag. Skulle gissa på lite tacos ;)
Helgen har som sagt spenderats med pojkvännen min, igår åkte vi tillsammans med Victors mamma in till Uppsala, kollade lite i affärer sen gick vi och käkade på en jättemysig grekisk resturang, jättegod mat. Men helvete vad kallt det är ute, tappade känseln i näsan och i benen på typ en kvart.. :( Resten av helgen har spenderats i sängen, vi har myst massor och kollat på film och så. Fick smaka lite pulver och så Victor använder i och med hans träning, supergott, det kanske man ska ersätta läsken med...? ;) Haha lite dyrt i längden kanske.
Nu ska jag springa ner till mina kusiner och låna ett par skidbyxor och ett par skidglasögon till på tisdag, halva klassen ska dit (Kungsberget) så hoppas att det blir en lyckad dag :) kameran hänger med upp i backen så det blir nog lite bilder.

Satan vad trött jag är btw, har sovit hela dagen idag nästan. Blir en tidig kväll! :)


Blev signerad för några veckor sen av min favoritkille!

Ciao!

Nu drar jag över till älsklingen, vi hörs imorn!

Värd att lyssna på!!

Darren Hayes – Insatiable

Turn the lights down low


Wise man.

Sitter i mitt rum och lyssnar på Joseph Vincent, en galen kille. Alla covers han gör blir 250 gånger bättre, älska!!
Efter skolan så drog jag och Vale till Pizza Hut för att fixa praopapprena, sen mötte jag upp Malin och vi drog till Maxi för att handla middag, vi körde på tacos. Innan vi drog hem till henne så svängde vi förbi dagiset där jag också ska praoa och fixade papper som ska in till skolan där med. 
Hos Malin gjorde vi inte så mycket, satt och typ smälte till Joseph Vincents röst, kollade på Grease och käkade choklad.
Imorn bitti bär det iaf av till älsklingen, pappa ska me och fixa i Victors garage så jag får skjuts, höhö. Med tanke på att jag kommer få gå upp relativt tidigt så får jag väl passa på att sova när dom håller på (a)
Ska alldeles strax hoppa ner i min supermysiga säng och sätta på en film eller nåt, s33 ya!

Är typ halvt deprimerad..

Har fått ännu en uppsats som jag ska skriva om elektronik som jag inte fattar nånting av, tur att man har en pappa och pojkvän som är lite kunnigare än jag... ;) Nu är det middag, äntligen? Har bara ätit en cheeseburgare och druckit ett glas mjölk idag, ingen mat + sara = jättejättejättesur.

Jag saknar att vara någolunda brun :(


Mer plugg...

Har ett hemkunskapsprojekt som ska va inne nästa vecka som jag måste göra klart, känns som att allt pluggandet kommer på en gång. Ibland har jag inget alls med skolan och sen har jag typ 3 prov på en och samma vecka liksom.. Hinner inte skriva så mycket mer, måste börja på läxan.
Btw, jag somnade halv nio igår, duktigt eller vad?! ;)



En bild jag tog för ganska länge sen.

Alla gånger.

Kom inte på nå bättre rubrik, hehe..

Kom nyss hem från Mias, jag och mamma åkte och köpte kebab direkt när jag kom från bussen.
Sjukt seg skoldag, har varit obeskrivligt trött hela dagen. Sen blire ju inte bättre av att vi fick en håltimme på två timmar :( fast vi fördrev den ganska bra, hahah ! ;)
Har la inte så mycket mer att säga.. Är lagom trött på snön, jag tycker att det kan bli vår nu.. :(




15 månader & alla hjärtans dag♥

15 månader. Ett år och 3 månader. Fan va tiden går, och fan va jag älskar dig.
När jag är med dig känner jag mig speciell, din kärlek är det bästa som finns. Jag älskar när du håller om mig och kysser mig, det finns inget bättre. Vi har nåt speciellt, jag vill aldrig släppa dig. Den dagen vi skiljs åt kommer min värld att gå under, för du är min värld. Att bara ha dig i min närvaro, att bara hålla dig i handen gör hela min dag. Det är jobbigt att va så långt ifrån dig hela tiden, men när jag väl får träffa dig är det så mycket mer än värt det. Du får mig att känna mig trygg, jag känner mig osårbar i din närhet. Du är den bästa människan jag nånsin har känt, det här är helt klart min favoritdel av mitt liv så här långt. Du är allt jag behöver och allt jag ber om, jag skulle aldrig såra dig med flit. Jag älskar att kunna säga att du är min. Jag vill bara att du ska veta att du alltid kommer äga en del av mitt hjärta, no matter what. Jag älskar dig, Victor. ♥




Cheatinglovers.

Tjoho, kom nyss hem från skolan.. typ.
Hade nåt kärlekstema i skolan idag, vi skulle först spela in en låt om kärlek, sen prata om sex, sen kolla på en film och sen klippa ut hjärtan. wohoo, skitkul....
Efter skolan gick jag och Malin till centrum, hon skulle göra en synundersökning för moppekortet som ska tas under påsklovet, ska bli hur skönt som helst!! När hon drog hem så va jag kvar och väntade på mamma som skulle komma och hämta mig, fick vänta i drygt 20 minuter. Träffade på Alex, Emil och Max i centrum så gick med dom ett tag tills mami kom, jag flörtade till mig en jättesöt skjorta från ONLY. 
Nej nu måste jag fortsätta på mina uppsatser som ska va inne imorn, kanske skriver nåt mer sen. Pussar!



ONLY, 259:-

En saknad, en sorg, en jävla massa minnen

Jag saknar dig, min bästavän..







babyboy

ligger i soffan med victor och kollar på familt guy, vi har precis käkat middag :)
och han ska jävlas med att skrämma mig hela tiden, bastard...

massor med plugg


Har typ fyra uppsatser att skriva, har skrivit typ 1 ½ så har lite kvar. Victor kommer lite senare idag, det var så mycket förseningar på tågen igår så det sket sig. Casper kommer också förbi strax och ska lämna min mobil. Ska hoppa in i duschen nu, pussar!

Sjukt mycket snö ute!





Jag vill inte ha mer snö.. :( ända gången jag vill se snö igen i vinter är den 22a februari, då ska skolan åka till Kungsberget och åka skidor. Ska bli skitkul! :D
Ska strax ta en dusch och sen kanske börja tänka ut nån middag.. Hm..
Skitbra att jag har massor med papper till uppsatser och läxor and so on i skolan. U go, girl!
I alla fall är det en liten tröst att Victor kommer senare ikväll ;)

Just nu:


Springer runt i huset och städar järnet! Känner mig som en perfektionist just nu.. Måste plugga lite också!

Skolan stängd

Wohoo, ringde min skola nyss och skolan är stängd pga vädret.
Jag ska plugga lite, uppsatser hit och dit. Orkar inteeee :( Menmen, har väl inte så stort val.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Älsklingen kommer hit i helgen, hoppas att tågen går som dom ska annars blir jag lonley.. länge sen jag såg honom.. :(


Inga bussar i hela Stockholm..

Tack för snön! Ville veeeerkligen ha det.. Är dock lite tacksam över att man kanske slipper åka till skolan, hihi. 
Sitter och kollar ut genom fönstret och det blåser ju i 700 blås, herregud :o Ska käka frulle och lite så, skriver senare! Puss


Jag känner mig så otroligt tom utan dig i min närhet..


Im going crazy

Hej sötisar!
Imorse gick jag och gjorde NOprovet sen tog jag bussen hem, hade en så fruktansvärd mensvärk som inte gav sig trots starka värktabletter. Det suger att vara tjej ibland alltså..
Jag tänkte fortsätta på min läxa eller gå in och duscha, raka benen och smörja in mig med BUS osv. Det kommer nog i andra hand..
Har iaf sovit i ungefär 3 timmar efter att jag kom hem så känner mig lite utvilad :)
Och btw, har försökt lägga upp en video från youtube men det går inte, suuuck :(


Jag och Malin i höstas.

9 februari

Kom hem från Handen för ett tag sen, har varit och kollat på Fria och Fredrika Bremer, känns bra att va ute i god tid. Jag, Malin och Vale gick efter skolan och jag gillar Fredrika! Vill dock helst inte gå i skola i haninge, vill komma bort lite liksom. 
Hände inget speciellt idag, har haft matteprov. Gick ganska bra :)
Och shit va jag stör mig på mitt tangentbord, det är hur svårt som helst att skriva, galet hårda knappar!!! 
Ska fortsätta på min uppsats om fett, vitaminer och mineraler nu, puss!!!


Baktime

Jag och Malin sitter hos mig och kollar på bloggar och så. Hade spanskaprov idag, matteprov imorn, noprov på torsdag och engelskaglosor till fredag. Fail, hey hey. Nu ska vi baka kladdkaka, puss!

Min älskade nörd till pojkvän


Jag älskar dig, hjärtat. 15 månader på Alla hjärtans dag. Du är han jag alltid drömt om. ♥♥

Nu räcker det

Nu vill vi ha sommaren tillbaka!!



Besviken.

Har inte skrivit på ett tag, har inte orkat :$
I fredags iaf gick jag, Malin och solade. Emma, Vale och Jersey stod utanför och väntade sen drog Vale hem och vi andra drog till Willys och handlade Redbull och munkar, efter det drog vi till Farsta Centrum och letade kläder till Jersey sen drog Emma till sin pojkvän så vi andra drog hem. Satt och lökade vid datan hela kvällen när jag kom hem. Är fett happy över att mitt rum är helt klart :D

Och igår så åkte jag och familjen till Brygdegården i Vendelsö för att fira mina två kusiner som fyller 18 och 20, grattis tjejer!! Behövde dock gå efter ungefär 1 ½ eftersom jag skulle till frysen på fest. Är besviken som fan, betalade sammanlagt 100 kr, när det inte ens  va värt 20. Riktigt dåligt, tycker jag. I alla fall, jag, Sosseh, Nora, Malin och Evin tog bussen från Gullmars och åkte till brb, från gullmars tog det 1 ½ timme när det vanligtvis tar 30.. Idioter :) Ibbe va redan hemma hos Sosseh så alla slaggade där, 5 pers i en säng, sov skitbra...
Evin och Nora drog när vi vaknade så jag, Malin, Sosseh och Ibbe drog till Arenas och köpte pizza, idioterna skulle ha 10 spänn för att dela pizzan och 10 spänn för att vi skulle använda bestick. Och nu sitter jag här, duschen skriker efter mig och jag saknar min bebis :(



Yesterday

RSS 2.0